5 chestii GREȘITE despre APOCALIPSĂ din filme

5 chestii GREȘITE despre APOCALIPSĂ din filme

5 chestii GREȘITE despre APOCALIPSĂ din filmeAtelierul de Mobila – mobila pe comanda pentru uz casnic si comercial: mobila dormitor, mobila bucatarie, mobilia birou, mobila terasa, mobilier comercial, mobilier de lux. Telefon/WhatsApp 0733 626 757
Fraților, după cum deja știți din filme, mai devreme sau mai târziu s-ar putea să ne ia pe toți Gaia, să belim carasu’, să mușcăm colectiv din clanță. Și, având în vedere că ne paște apocalipsa, ăștia de la Hollywood au avut grijă de noi și ne-au oferit, de-a lungul anilor, toate scenariile apocaliptice posibile ca să știm cum să ne descurcăm dacă avem norocul să facem parte din grupul mic de supraviețuitori. Din păcate toate filmele astea ne cam iau la mișto, în sensul că uită să menționeze câteva aspecte esențiale ale vieții într-o lume post-apocaliptică. Hai să le vedem:

5. Apocalipsa va fi cea mai mică problemă a ta.
Practic fiecare film despre apocalipsă poate fi rezumat în felul următor: Aproape toată omenirea a fost ucisă de _____ și acum supraviețiutorii trebuie să se lupte cu ____ și bineînțeles cu ceilalți supraviețuitori care sunt niște bulangii.
E același film indiferent că în spațiu liber scrii zombii, cometă sau extratereștrii. În Walking Dead cea mai probabilă cauză de deces este să fi mâncat de zombii și pe locul doi e să te omoare ceilalți oameni. Cei care se adaptează cel mai bine la condițiile astea supraviețuiesc.
Unele filme sunt despre o boală care a distrus aproape toată populația planetei, și, de fapt, așa ar trebui să se întâmple în toate scenariile de apocalipsă. Ca să înțelegi de ce, belește ochii la statistica asta: în medie, într-un război, o treime dintre morți vor muri împușcați, explodați etc. și două treimi vor muri de boală. 85% dintre soldații americani evacuați pe motive medicale din conflictele din orientul mijlociu au fost evacuați pe caz de boală, alta decât răni de război cum ar fi un glonț în ceafă. Asta înseamnă că, dacă vine apocalipsa peste tine și spitalele și medicamentele dispar e mult mai probabil să te killărească gripa decât să te mănânce tanti Gina, devenită între timp Zombie Gina. Dacă suferi de astm, diabet sau alte boli care necesită îngrijire permanentă poți să-ți iei adio încă de la primul zombi pe care o vezi.
În universul Walking Dead, în loc să dai peste oameni care îți zic: “Zombii mi-au mâncat familia”, mult mai probabil ar fi să dai peste unii care să-ți zică “Mi-a murit familia pentru că erau zombii în farmacia inimii Catena și nu am mai putut face rost de pastile”

4. Supraviețuitorii nu vor deveni o gloată de criminali violatori.

3. Benzina se strică

2. Nu mai știi cum să te hrănești

1. Lumea noastră e de fapt o bombă cu ceas

BLOG:
FACEBOOK:Asfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45