7 cei mai GHINIONISTI oameni de pe PLANETA

7 cei mai GHINIONIȘTI oameni de pe PLANETĂ

7 cei mai GHINIONIȘTI oameni de pe PLANETĂAsfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45
CEL MAI NOU VLOG:

Dacă trăiai cu impresia că soarta e un bulangiu sinistru care îți serveşte numai nasoale, nu o să te mai simți aşa când o să auzi ce au pățit năpăstuiții ăştia din lista care urmează. Uite selecția mea cu cei mai ghinionişti 7 oameni de pe planetă:

7 Tot satul căştigă la loto… mai puțin tipul ăsta
În fiecare an, de crăciun, în Spania, se organizează o loteria aşa de babană că i se spune El Gordo, adică “grasul”.
Uite că, la un moment dat, a dat norocul şi peste un sat mic pe nume Sodeto unde toate cele 70 de familii au jucat numerele norocoase ale satului (58268), au câştigat potul cel mare de vreo 600 de milioane de euro şi l-au împărțit între ei (fă un calcul). Toți au devenit multimilionari peste noapte mai puțin Costis Mitsotakis care nu jucase la loto pentru că ăia care vindeau biletele din casă în casă au uitat să mai treacă şi pe la el. Ghinion!

6 Roy zis şi mufa de priză a naturii
Anual, aproximativ 24.000 de oameni mor loviți de fulger. Pare mult până iei în calcul faptul că suntem vreo 7,5 miliarde de oameni pe planetuța asta. Şansele să fi lovit de fulger sunt mici. Şansele să supraviețuieşti, după care să te lovească iar sunt infime, ca să nu mai zic de şansele să ți-o iei, să scapi cu viață şi să ți-o iei din nou de 7 ori la rănd, care sunt de 1 la 22,000,000,000,000,000,000,000,000. Nici nu ştiu cum să citesc cifra asta.
Cu toate astea, fratele nostru Roy Sullivan a făcut pe priza lui Dumnezeu de 7 ori şi, ca urmare, deține şi unul dintre cele mai dubioase şi nedorite recorduri mondiale.
Dar stai, mai e ceva. Roy, un pădurar din Virginia, era la pescuit ultima dată când a fost lovit de fulger. Un urs din apropiere saliva la somonul prins de pădurar şi, când a văzut că omul e grav rănit, a sărit să-i fure peştele. Cu o sforțare supraomenească, pădurarul a lovit ursul cu un băț şi şi-a recuperat peştele. Asta înseamnă să fi pădurar.

5 Glonțul care nu se lasă.
4 Cel mai păros om.
3 Omul copac
2 Omul Dublu atomic
1 Câinele și dinamita

E-MAIL: zaiafet.broadcasting@gmail.com
BLOG:
FACEBOOK:Asfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45