Accesorii handmade Timisoara

Accesorii handmade Predeal

Accesorii handmade Predeal

Soluții complete pentru ambalare, grupate în categorii specifice, pentru flori sau sub formă de pungi, huse, cutii și sticluțe. O zonă specială pe site dedicată aromaterapiei, cu propuneri atât pentru vânzarea en-gros dar și pentru cei care doresc să schimbe atmosfera casei cu arome și uleiuri parfumate care se pot completa cu lumânări cu led sau vase de aromaterapie.

De ce accesorii handmade Predeal ?

Un serviciu complet, de la momentul când se plasează comanda până când produsul ajunge la voi. Practic, un loc bun de băut cafeaua și de făcut cumpărături în siguranță de acasă sau de la birou.Oferim discount în funcție de cantitatea cerută și de suma toatală a coșului de cumpărături. Ofertă personalizată în funcție de comandă și produse, un parteneriat de încredere pe termen lung.

Nu ai găsit pe site produsul căutat? Apelează la accesorii handmade Predeal, te ajutăm să căutăm un alt produs similar sau să încercăm să aducem în stoc produsul căutat de tine.

Accesorii handmade Predeal este magazinul online care aduce în același loc antreprenori și pasionați de accesorii și handmade.