Casa individuala de vanzare cu garaj si teresa Selimbar

Casa individuala de vanzare cu garaj si teresa – Selimbar

Casa individuala de vanzare cu garaj si teresa – SelimbarSplit Light – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Telefon/WhatsApp 0745 186 555 sau 0749 164 070
Casa de vanzare in Sibiu este construita in 2020. Constructia este din caramida, izolata cu vata bazaltica si are regimul de inaltime P+ E, insumand o suprafata utila de 140 mp. Separat de acest spațiu, imobilul mai are o terasa complet utilata si mobilata de 32 mp, un garaj mare de 22 mp , un balcon de 8 mp si o pivnita cu suprafata de 8 mp.

Suprafata terenului pe care este construit acest imobil este de 535 mp.

Parterul este format din: hol, baie prevazuta cu geam de aerisire, living cu bucatarie si iesirea pe o terasa de aproximativ 32 mp.

Etajul este format dintr-un hol de decomandare, 3 dormitoare, unul cu iesire in balconul cu sticla securizanta si o baie mare cu geam de aerisire.
Proprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata cu orice tip de credit.

Avantaje casa de vanzare in Sibiu:
– curte individuala
– garaj propriu
– incalzire in pardoseala
– izolata cu vata bazaltica
– mobilata si utilata
– toate baile au geamuri de aerisire
– curte libera de 430 mp
– terasa de 32 mp, mobilata si utilata
– sistem de irigare automat
– porti automatizate

Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de finisat la cheie, mobilat si utilat.

Loc de parcare: Aceasta casa de vanzare in Sibiu detine garaj propriu, inchis, dar si posibilitate de parcare in fata curtii.

Contact: Irina Pavelescu – 0770702941Pepiniera Calugareni – pepiniera de plante decorative si arbusti ornamentali, vinde direct din plantatia proprie o gama larga de plante pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi urbane. Telefon/WhatsApp 0766 327 586