Cristi Sapunaru conferinta de presa incendiara la revenirea in Liga

Cristi Săpunaru, conferință de presă incendiară la revenirea în Liga 1. „Noi jucăm cu Craiova, dar care Craiova? Nu am văzut să retrogradeze Steaua!”

Stiri – Cristi Săpunaru, conferință de presă incendiară la revenirea în Liga 1. „Noi jucăm cu Craiova, dar care Craiova? Nu am văzut să retrogradeze Steaua!”Corpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.


Rapid debutează în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1 pe teren propriu, duminică, 18 iulie, ora 21.30, împotriva Chindiei Târgoviște, iar Cristi Săpunaru a susținut o conferință de presă incendiară.

Cristi Săpunaru a participat la conferința de presă…

Sursa: Cristi Săpunaru, conferință de presă incendiară la revenirea în Liga 1. „Noi jucăm cu Craiova, dar care Craiova? Nu am văzut să retrogradeze Steaua!”Asfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45