Dezavantajele vatei de sticla si minerale bazaltice in termoizolatii

Dezavantajele vatei de sticla si minerale bazaltice in termoizolatii

Dezavantajele vatei de sticla si minerale bazaltice in termoizolatiiAmenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230
Acest video vine cu 8 dezavantaje a folositii vatei minerale de sticla si vatei minerale bazaltice ca material termoizolant a unei case sau apartament. Informatia este o continuare a video-ului trecut privind Vata minerala Ucide. Detalii in video.
RECTIFICARE:
1) practic toate dezavantajele expuse in video sunt in privinta vatei minerale de sticla; si partial si vatei minerale bazaltice, in cazul careia, efectele anumitor dezavantaje expuse, sunt relativ mai mici.
2) Interactionand mai des cu acest material, imi retrag afirmatia de la minutul 00:50 – vata minerala bazaltica a reintrat in atentia mea, si poate fi folosit in anumite cazuri calculate.
Doneaza de o cafea pe Patreon: Multumesc!
Facebook:
Website:Asfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45