Dumnezeul achizitiilor O investigatie Recorder despre cum se fraudeaza banii

Dumnezeul achizițiilor. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din PNDL

Dumnezeul achizițiilor. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din PNDLJTJMAG – distribuie in toata tara produse si materiale constructii, amenajari, casa gradina, mobilier, indicatoare si semnalizatoare trafic, produse vrac pentru constructii civile si constructii drumuri. Telefon/WhatsApp 0733 626 757
În ultimele săptămâni am mers prin țară să vedem cum a scos PNDL-ul lui Dragnea țara din noroaie. În loc de ulițe asfaltate și clădiri renovate, am descoperit o uriașă afacere de partid: lucrări făcute de mântuială, cu prețuri supraevaluate de zeci de ori, telefoane venite de la Guvern pentru a indica firma câștigătoare și un preot de la o măruntă parohie de țară care, în timp ce era consilier în Ministerul Dezvoltării, controla o rețea de firme prin care încasa milioane de euro din PNDL.

Nu e un caz izolat, ci un mod de operare pe o miză de 10 miliarde de euro.

Dacă aveți informații despre alte nereguli privind investițiile din Programul Național de Dezvoltare Locală, vă rugăm să ne scrieți la adresa redactia@recorder.ro.

Articolul complet e aici:

Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici sau aici:
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:

site:

pagina noastră de Facebook

contul de InstagramAmenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230