web hosting min

Găzduire web pentru afacerea dvs.

Romanii iubesc cumpărăturile în pijamale! În 2021, aproape 12 de milioane de romani au făcut cumpărături online, au răsfoit și magazine online si au comparat prețurile produselor online cel puțin o dată.

14% dintre romani recunosc că cercetează un brand online cum ar fi Flanco sau eMAG. Și ei spun că asta se întâmplă înainte de a lua orice decizie de cumpărare.

Experții se așteaptă ca aceste cifre să crească în următorii ani. Acest lucru se datorează faptului că cumpărăturile online nu numai că oferă libertatea de a face cumpărături din confortul casei, dar economisesc și timp și bani. În plus, informațiile online despre mărci și recenziile clienților le permit cumpărătorilor online să cunoască despre produs chiar înainte de a intra într-un magazin fizic.

Pătrunderea în creștere a cumpărăturilor online a făcut ca întreprinderile să își consolideze prezența digitală. Drept urmare, majoritatea companiilor au propriile lor site-uri web sau platforme de vânzare cu amănuntul online, prezentându-și produsele și serviciile și oferind cea mai bună experiență de utilizator posibilă.

Experiența utilizatorului unui site web poate fi legată de ceva la fel de elementar precum cât de ușor este să încărcați sau să utilizați site-ul. Acest lucru este determinat în mare măsură de furnizorul dvs. de găzduire. Mai jos este tot ce trebuie să știi despre găzduirea web și despre cum să alegi un furnizor de servicii potrivit pentru site-ul tău.

1. Aflați ce plan de găzduire web să alegeți

Cu mii de furnizori de găzduire web concurând pentru atenția dvs., poate fi dificil să alegeți cel mai potrivit plan de găzduire web pentru afacerea dvs. mică. În plus, termenii super-tehnici de găzduire web precum lățimea de bandă, timpul de funcționare, DNS și GB pot fi destul de confuzi.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și primește mai mult trafic, va trebui să treceți de la un plan de găzduire web la altul. Prin urmare, merită să înțelegeți cele mai populare tipuri de găzduire web care sunt potrivite pentru întreprinderile mici.

A. Shared Hosting

În găzduirea partajată, site-ul dvs. este găzduit de un server care găzduiește și alte site-uri web. Deși găzduirea partajată oferă avantajul costurilor partajate, proprietarul site-ului are mai puțin control asupra calității experienței utilizatorului. Deoarece multe site-uri partajează acest spațiu, performanța lor va fi afectată de performanța celorlalte site-uri. De exemplu, un site cu trafic ridicat poate afecta negativ timpul de încărcare al site-ului dvs. Acest tip de găzduire web este cel mai bun pentru startup-uri și site-uri web entry-level. Dacă intenționați să vă lansați site-ul web, alegeți găzduirea partajată și treceți la nivelul următor atunci când obțineți mai mult trafic pe site.

B. Server privat virtual (VPS)

Găzduirea VPS este cu un pas deasupra găzduirii web partajate. Deși serverul fizic principal este partajat de site-uri web, fiecare dintre ele are propriul server virtual. Site-urile web care utilizează găzduire VPS au un timp de încărcare mai rapid în comparație cu găzduirea partajată. Oferă o soluție eficientă de găzduire web pentru companiile care doresc să facă upgrade de la găzduirea partajată fără a fi nevoite să suporte costul ridicat al unui server dedicat. Site-urile de afaceri mici cu trafic scăzut și în creștere pot beneficia de găzduirea web VPS. În plus, dacă site-ul dvs. are multe imagini și videoclipuri, cel mai bine este să utilizați VPS pentru a asigura o viteză satisfăcătoare a site-ului.

C. Server dedicat

În găzduirea web dedicată, un site web închiriază un server fizic exclusiv de la furnizorul de servicii. Acest tip de găzduire este costisitor, dar vă permite să implementați o gamă largă de software și aplicații pe site-ul dvs. Găzduirea web dedicată funcționează cel mai bine pentru site-uri cu volume mari de trafic. Ar trebui să luați în considerare trecerea la un server dedicat atunci când afacerea dvs. se extinde într-o platformă completă de comerț electronic.

D. Cloud Hosting

Gazduirea web bazata pe cloud este o tehnologie relativ noua. Gazduirea cloud are mai multe servere individuale care lucrează împreună pentru a vă găzdui site-ul. Cel mai mare avantaj al găzduirii bazate pe cloud este că poate găzdui o creștere a traficului, oferind în același timp o experiență excelentă pentru utilizator. Găzduirea în cloud este ideală pentru site-urile care se află între găzduirea web partajată și VPS. Dacă site-ul dvs. este în creștere și generează trafic consistent, este ideal să treceți la cloud de la un plan de găzduire partajată.

E. Găzduire WordPress

Pe lângă tipurile de găzduire web menționate mai sus, găzduirea WordPress gestionată câștigă multă popularitate în rândul startup-urilor și companiilor care au folosit WordPress ca platformă de construire web. În acest tip de găzduire, furnizorul de servicii vă va menține instalarea WordPress actualizată, protejând astfel site-ul dvs. de hackeri și alte amenințări de securitate.

2. Familiarizați-vă cu caracteristicile comune de găzduire web

Cunoașterea ce înseamnă următoarele caracteristici de găzduire web vă poate ajuta să alegeți un furnizor de găzduire web potrivit pentru site-ul dvs. de afaceri.

A. Lățimea de bandă se referă la viteza rețelei dvs. Lățimea de bandă mai mare va permite mai multor vizitatori să vă acceseze site-ul la un moment dat, menținând în același timp o experiență fluidă a utilizatorului.

B. Certificarea SSL sau Secure Socket Layer adaugă criptare site-ului dvs., protejându-vă astfel datele personale și ale vizitatorilor. Toate gazdele web majore oferă certificat SSL.

C. Uptime este una dintre caracteristicile comune promovate de gazdele web. Deși majoritatea companiilor oferă 99,9% timp de funcționare, cel mai bine este să citiți recenziile clienților pentru a determina dacă utilizatorii se confruntă cu probleme precum timpul de nefuncționare (când vizitatorii dvs. nu vă pot accesa site-ul).

D. Backup -ul este o caracteristică importantă de găzduire web care nu poate fi ignorată. Alegeți un plan care oferă o copie de rezervă pentru site-ul dvs. web și fișierele companiei.

E. Stocarea datelor trebuie luată în considerare în ceea ce privește spațiul pe disc pe care site-ul dvs. îl necesită de fapt. Majoritatea firmelor de găzduire web oferă date nelimitate. Asigurați-vă că citiți literele mici înainte de a alege un astfel de plan, deoarece acestea pot atrage costuri ascunse.

3. Comparați diverse servicii de găzduire web

Găsirea celui mai bun furnizor de găzduire a site-urilor web este o întreprindere dificilă. Imaginează-ți că cauți o cazare închiriată. Nu veți semna niciodată un contract de închiriere fără a verifica aspecte precum autenticitatea proprietarului sau a brokerului, accesibilitatea proprietății și dacă casa este potrivită din punct de vedere structural pentru a se potrivi nevoilor gospodăriei dumneavoastră.

În mod similar, atunci când căutați un furnizor de găzduire web potrivit, este important să alegeți un serviciu care oferă un timp de funcționare și un timp de încărcare sănătos. În plus, furnizorul de servicii ar trebui să fie de încredere, să aibă un preț corect și să ofere asistență excepțională și certificatele de securitate necesare.

O gazdă web slabă poate afecta negativ viteza site-ului dvs. (și clasarea căutării și autoritatea online!), irosind astfel resursele afacerii dvs. Prin urmare, este înțelept să vă evaluați opțiunile înainte de a lua o decizie.

4. Fă-ți timp pentru a culege informații de la evaluatori terți

Fiecare furnizor de gazdă web își dorește afaceri. Prin urmare, ei vor încerca să își facă publicitate pe cele mai bune caracteristici, determinându-vă să luați o decizie pripită și neinformată. Deși cele mai reputate servicii de gazduire web și-au construit autoritatea în domeniu oferind servicii excepționale, este o idee bună să vizitați câțiva recenzenți terți care vă pot oferi opinii imparțiale în această chestiune.

Desi multe o fac pentru comision, totusi, aceste site-uri web de revizuire efectuează cercetări amănunțite despre serviciile de gazduire web, oferindu-vă informații care vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dvs.

Pe măsură ce vă extindeți afacerea mică, nevoile site-ului dvs. vor crește și vor deveni mai complexe. Este esențial să fii receptiv la aceste schimbări și să iei măsurile necesare pentru a oferi clienților tăi cea mai bună experiență de utilizare și pentru a genera conversii.

O găzduire web eficientă este o parte integrantă a experienței utilizatorului. Suntem siguri că informațiile partajate mai sus vă vor ajuta să vă îmbunătățiți serverul web, ducând astfel mica dvs. afacere la următorul nivel.

A fost utila aceasta pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Average rating 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot inca, fii tu prima persoana care voteaza.