HOROSCOP CHINEZESC BIVOL 2021 cu Valentina Vinatoru

HOROSCOP CHINEZESC – BIVOL 2021, cu Valentina Vinatoru

HOROSCOP CHINEZESC – BIVOL 2021, cu Valentina VinatoruSplit Light – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Telefon/WhatsApp 0745 186 555 sau 0749 164 070
🐂 Qi-ul Bivolului preia controlul anul acesta. Deci, undeva de-a lungul anului, va trebui să aflați cum și când să spuneți „Nu”. Vă va fi foarte greu să faceti față unor dificultati și foarte ușor să promiteți mai mult decât puteți oferi. Virtutea și consecvența sunt afișate în acest an, devenind ca un lider sau un exemplu pentru cei din jur.
Probabil că toata lumea vă va cere sprijin și veti da dovada de multă înțelepciune în primăvara și la începutul verii, în special în a patra lună a acestui an. Intensitatea anului Bivolului de Metal are multe provocări și s-ar putea să fiți surprinși să aflați cât de puține persoane sunt echipate corespunzător, pentru a face față acestui an. Îndrumați, oferiți sfaturi, dar nu vă luați problemele altora în spate, doar așa veți fi bine și veți avea mai multe de oferit. Cu toate acestea, fiind unul dintre semnele fixe ale zodiacului, Bivolii 🐂 în general nu se definesc în lumina grupării lor sociale. La nivel interpersonal, sunteți retras și nu veți dori să vă dezvoltați cercul de prieteni. Poate că acele legături care au trecut testul timpului se vor adânci și se vor intensifica în acest an, dar nu va fi posibil să apară persoane noi în viața voastră. Bucurați-vă de reuniuni și respirați adânc, fiți nostalgici, atât cât vreți.

💰 Din punct de vedere financiar, anul acesta, apetitul pentru economii și investiții solide este susținut și vă va servi bine. Pe măsură ce acumulați resurse anul acesta (sau aveți unele deja economisite), luați în considerare investițiile pe termen lung care sunt legate de bunuri durabile. De exemplu, restaurarea proprietății este o idee excelentă – mai ales dacă este propria voastră casă.

💼 Din punct de vedere profesional anul acesta vor exista oportunități de avansare în carieră. Nativii Bivol 🐂 au șansa de a obține recunoaștere în viața publică, să se bucure de lumina reflectoarelor, să-și exprime persuasiv interesele și idealurile, cu condiția să-și stăpânească sensibilitatea emoțională, care uneori va fi cu adevărat ridicată. De asemenea, au ocazia să participe la numeroase evenimente sociale și să lege noi prietenii. Urcarea pe scara executivă vă va oferi un impuls de încredere și un sentiment de independență. În același timp, veți fi în mod constant inspirați, determinându-vă să produceți lucrări creative. În concluzie, în anul 2021, munca grea, calmul și caracterul răbdător al nativului Bivol 🐂 vor asigura o „recoltă” bogată și realizări semnificative, atâta timp cât nativii uită de încăpățânarea lor excesivă. Așadar, dacă nu renunță la conservatorismul lor caracteristic, dacă nu încearcă foarte mult să fie pe aceeași lungime de undă cu circumstanțele și cu oamenii inovatori, își vor refuza unele avantaje importante.

❤ Din punt de vedere al dragostei, cuplurile căsătorite se pot confrunta cu un an provocator. A depune mai mult efort în relația voastră va fi benefic pentru amândoi. Oricât de evident pare, mulțumirea este obișnuită în fiecare relație, așa că puteti oferi un pic mai mult partenerului anul acesta. Pe de altă parte, nativi Bivol singuri s-ar putea simți și mai singuri în acest an. Qi-ul Bivolului de Metal nu va susține întâlnirile ocazionale ca opțiune, așa că, dacă nu căutați angajament, cel mai bine este să rămâneți în zona prieteniilor.

🩺 Din punct de vedere al sănătății, neglijarea sănătății vine întotdeauna cu consecințe și dacă sunteți unul dintre cei care vă gândiți să faceți asta, consecințele pot apărea în acest an. Schimbarea dietei vă ajută întotdeauna, dar poate doriți să căutați un stil de viață mai activ. Încercați și vedeți dacă puteti găsi acel echilibru între a face exerciții, muncă și casă. În plus, practicarea Qi Gong poate ajuta la calmarea minții și la eliberarea corpului de durere. O altă sugestie ar fi să schimbati poziția patului, într-o poziție favorabilă Feng Shui. Presiunile zilnice pot afecta o persoană dacă nu sunt gestionate corespunzător. Anul acesta, veți întâmpina probleme de sănătate, iar aceste probleme de sănătate se vor manifesta probabil sub formă de depresie din cauza stresului. Asigurați-vă că vă odihniți zilnic și, dacă aveți lucruri care vă preseaza, nu suferiți singur. Familia și prietenii voștri au grijă de voi și vor fi mai mult decât dispuși să vă ajute. Găsiți acel echilibru și aveți grijă de voi!Asfaltari Drumuri – firma presteaza servicii de asfaltari drumuri in Bucuresti, Ilfov si toata Romania. Garantie 10 ani pentru toate serviciile de asfaltari drumuri. Telefon/WhatsApp 0736 141 045