Invingatoarele Cum se iese dintr o relatie abuziva

Învingătoarele. Cum se iese dintr-o relație abuzivă

Învingătoarele. Cum se iese dintr-o relație abuzivăPromovare firme – promovam firme romanesti, web design, creare site, mentenanta site, creare magazine online, optimizare seo, analytics, securitate web, devirusare site, social media marketing, google ads, promovare facebook instagram pinterest linkedin twitter youtube. Telefon/WhatsApp 0735 610 202
În fiecare an, zeci de mii de femei din România sunt lovite de partenerii lor. De ce stau româncele să fie bătute? Pentru că nu e deloc simplu să pleci dintr-o casă pe care ai luptat să o ridici, de lângă un om de care ai fost cândva îndrăgostit, de lângă copiii pe care i-ai crescut. Am luat parte la un cerc al femeilor care au trecut prin episoade de violență domestică. Până nu demult, astfel de mărturisiri erau tabu. Azi, tot mai multe femei înțeleg că e un act de curaj să-ți exprimi frica și să vorbești despre violența domestică.

“Urmele tăcerii” este o campanie Recorder, sprijinită de Avon, în care vom vorbi despre toate efectele violenței domestice, pe care societatea românească le ignoră de zeci de ani, cu prețul unor vieți distruse iremediabil.

Articolul complet este aici:Anunt Bucuresti – site de anunturi, oferte, vanzari, inchirieri, locuri de munca Bucuresti