Istoria Mancarii 2 Fast Food

Istoria Mâncării 2 [Fast Food]

Istoria Mâncării 2 [Fast Food]



Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088




Cărți:
1. Istoria Gustului:
a) Cărturești:
b) Libris:

2. Patimă și desfătare:
a) Cărturești:
b) Libris:

3. Etnogeneză și Țuică:
a) Cărturești:
b) Libris:

Fraților, data trecută am discutat despre cum a evoluat mâncarea în ultimii 200 de ani, ce mâncau oamenii înainte de 1800 și cum s-a schimbat toată treaba grație comerțului, tehnologiei și politicii. Am trecut foarte repede prin multe inovații: conservare, batoane de ciocolată, fabrici de bere, supă la plic, praf de copt și alți factori importanți în dezvoltarea păpicii din farfuria noastră. Dacă nu ați văzut încă clipul, găsiți un link în descriere. Ei bine, astăzi continuăm evoluția mâncării într-un ritm mai lent și explicăm frigiderul, supermarketul, fast food, slow food și ce înseamnă toate astea. Să-ncepem cu cel mai important progres tehnic al tuturor timpurilor când vine vorba de alimente și anume: frigiderul:

Susține conținutul:
ZaiaShop:
Instagram:
Facebook:
Mail: horia.sarghi@gmail.com
Aparatură Folosită:
Cameră:
Obiectiv 1:
Obiectiv 2:



Atelierul de Mobila – mobila pe comanda pentru uz casnic si comercial: mobila dormitor, mobila bucatarie, mobilia birou, mobila terasa, mobilier comercial, mobilier de lux. Telefon/WhatsApp 0733 626 757