Marian Voicu

Marian Voicu

Marian VoicuAsfaltari Drumuri – firma presteaza servicii de asfaltari drumuri in Bucuresti, Ilfov si toata Romania. Garantie 10 ani pentru toate serviciile de asfaltari drumuri. Telefon/WhatsApp 0736 141 045
Marian Voicu este autorul cărții „Matrioșka Mincinoșilor. Fake news, manipulare, populism” despre care am mai vorbit.
Pe lângă asta, Marian Voicu are o carieră lungă de aproape trei decenii în TVR, unde a fost reporter, prezentator de știri și moderator de talk show.
A filmat peste 50 de reportaje în comunitățile românești din jurul României și din Balcani, a fost primul jurnalist român care a filmat în Siberia, Sudan și Uganda.
Când ai o carieră așa de lungă, nu o poți rezuma în câteva cuvinte. Vă mai spun că a moderat dezbaterile prezidențiale din 2004 și că astăzi realizează o emisiune despre fake news pentru tvr. Vă las linkuri către carte și emisiune mai jos.

Cartea:
Emisiunea:

Susține conținutul:
ZaiaShop:
Instagram:
Facebook:
Mail: horia.sarghi@gmail.com

Aparatură Folosită:
Cameră:
Obiectiv 1:
Obiectiv 2:Corpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.