Orban cum mai e cu numirile politice Ai citit Recorder

Orban, cum mai e cu numirile politice? Ai citit Recorder?

Orban, cum mai e cu numirile politice? Ai citit Recorder?Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088
🔸SPRIJINĂ Poți susține jurnalismul independent
🔸LIKE Povestim mulți și aici
🔸FOLLOW Vezi chestii faine

Voi sunteți liberali, Lodovică? Sunteți ăia cu piața liberă, chitiți pe competență și dreaptă concurență? Ești cumva tipu’ ăla care tuna de la tribuna Parlamentului cum că gata cu numirile politice? Da’ reportajul de la Târgu Mureș, cel în care un inginer de specialitate a fost făcut praf și pulbere de menestrelii tăi de partid, văzutu-l-ai? Place-ți?

Vrei să suni la copiii inginerului să le explici cum stă treaba? Zi-le și lor că așa sunt vremurile! Că le-ați pedepsit tatăl, obligându-l la navetă de două sute de kilometri doar ca să-l faci să înțeleagă că nici Dumnezeu nu-l mai salvează din ghearele partidului! Poți? Hai sună, că la tine-i gratis – poporu-ți plătește telefonu’.

Ceea ce face PNL acum am mai văzut. A făcut decenii la rând și PSD. Cu același cinism negociat prin birouri de șefi, imediat după câștigarea unor alegeri: ”asta-i situația, acum suntem noi la putere, scrie-ți demisia”. Așa s-au distrus destine, instituții, o țară întreagă.

Nu uita să te abonezi la canalul Sabin Gherman Oficial și să dai click pe clopoțel pentru notificări!Atelierul de Mobila – mobila pe comanda pentru uz casnic si comercial: mobila dormitor, mobila bucatarie, mobilia birou, mobila terasa, mobilier comercial, mobilier de lux. Telefon/WhatsApp 0733 626 757