Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8
Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8

Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW

Semineu cu aer cald Mareli ONYX AIR au puteri de 8kW, 10kW si 12kW

Pretul afisat este pentru modelul de 8kW

Soba pe peleti ONYX AIR 8/10/12 KW este combinatia perfecta de stil, design si calitate. Controlerul inteligent face utilizarea sobei foarte ușoară și cu întreținere minimă. Avand un termostat de precizie, asigura un control perfect al temperaturii in casa ta. De asemenea, poți alege dintr-o gamă largă de culori care se potrivesc cel mai bine cu designul tău interior al casei. Aprinderea se realizează printr-un încălzitor ceramic care aprinde peleții în câteva secunde.

Senzorii cu o varietate de funcții controlează procesul de ardere, temperatura apei și a gazelor de ardere, ceea ce reprezintă o garanție suplimentară pentru siguranța șemineelor ​​în timpul funcționării.
Semineul cu peleti este capabil sa incalzeasca pana la 140 de metri cubi fara probleme.
Datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, precum și modulării combustibilului pe 5 niveluri, se realizează o eficiență ridicată și emisii scăzute de CO eliberate în atmosferă. Toate produsele MARELI SYSTEMS vin cu o garanție completă de doi ani, cu opțiune de extindere a garanției.

Click aici pentru date tehnice!

 

ONYX AIR INTERIOR.1

certificari

Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW

Cautari: Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW pret, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW livrare, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW magazin, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW distribuitor, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW producator, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW harta, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW imagini, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW video, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW pareri, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW review, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW Romania, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW preturi, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW oferte, Semineu pe peleti Mareli cu aer cald ONYX AIR cu puteri de 8, 10 si 12kW pret redus

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: