Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW
Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW

Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW

Soba pe peleti Mareli JADE 5 KW este combinatia perfecta de stil, design si calitate. Controlerul inteligent face utilizarea sobei foarte ușoară și cu întreținere minimă. Avand un termostat de precizie, asigura un control perfect al temperaturii in casa ta. De asemenea, poți alege dintr-o gamă largă de culori care se potrivesc cel mai bine cu designul tău interior al casei. Aprinderea se realizează printr-un încălzitor ceramic care aprinde peleții în câteva secunde.

Semineul cu peleti JADE este ideal pentru incalzirea camerelor de pana la 130 mc. Funcționează cu aer cald. Căldura este emisă direct de la sobă folosind un ventilator încorporat, făcând-o un însoțitor ideal pentru nopțile reci de iarnă.
Produselor din seriei JADE îndeplinește toate standardele europene și cerințele de mediu. Datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, cum ar fi modularea combustibilului în 5 etape, produsul atinge o eficiență foarte ridicată și emisii scăzute de CO eliberate în atmosferă. Toate produsele au o garanție de doi ani cu posibilitate de prelungire.

 

Click aici pentru date tehnice!

 

JADE 6 interior 1

certificari

Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW

Cautari: Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW pret, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW livrare, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW magazin, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW distribuitor, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW producator, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW harta, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW imagini, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW video, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW pareri, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW review, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW Romania, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW preturi, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW oferte, Semineu pe peleti Mareli JADE cu aer cald de 5kW pret redus

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: