Stalp plastic 900 mm
Stalp plastic 900 mm

Stalp plastic 900 mm, demontabil

Stalp plastic 900 mm, demontabil

Stalp plastic 900 mm, demontabil

Comenzi Stalp plastic 900 mm, demontabil:

  • Vanzari Stalp plastic 900 mm, demontabil en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Stalp plastic 900 mm, demontabil in toata tara.

Stalp plastic 900 mm, demontabil echipat cu un sistem care permite demontarea temporară a acestora. Stalp hexagonal demontabil cu folie H:90cm ce se montează pe beton prin intermediul unei tălpi din tablă de oțel cu patru dibluri. Stalp plastic 900 mm, demontabil executat din polietilenă de înaltă densitate sau polipropilenă, aditivate pentru evitarea degradării. Colorantul folosit are în compoziția sa pigment cu grad ridicat de protecție la ultraviolete, ceea ce determină menținerea culorii lucioase inițiale a stâlpului timp îndelungat.

Stâlpii pot fi montați și demontați cu ușurință de pe talpă, prin intermediul unui șurub de fixare și asigurare-siguranță.

Stâlpii au suprafața lucioasă, înălțimea de 900mm, sunt de culoare neagră și la partea superioară sunt prevăzuți cu trei benzi reflectorizante produse de 3M.

Denumirea localității beneficiarului poate fi inscripționata vizibil în structură materialului plastic prin litere în relief. Inscripționarea se execută pentru o comandă de minim 500 bucăți.

 

Pentru mai multe informatii si comenzi click aici: Stalp plastic 900 mm, demontabil

A fost utila aceasta pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Average rating 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot inca, fii tu prima persoana care voteaza.