youtube bani

Stiri – Aveți un canal YouTube? Iată cum se fac bani din asta!

Odată cu modificarea de către Google a regulilor programului de parteneriat YouTube, profesioniștii îți spun cum să câștigi cel mai bine bani de pe canalul tău

Peste 300 de ore de videoclip sunt încărcate pe YouTube în fiecare minut, iar cinci milioane de videoclipuri sunt vizionate în fiecare zi. Cu un public atât de captiv, nu este de mirare că platforma deținută de Google a fost favorita agenților de publicitate de când au încorporat reclame în 2007.

Din aprilie 2017, canalele au avut nevoie de 10.000 de vizionări pe toată durata vieții pentru a fi eligibile pentru generare de bani. Însă începând de miercuri, cerințele atât pentru canalele noi, cât și pentru cele existente, au crescut: vor avea nevoie de 1.000 de abonați și 4.000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni. Aceste numere nu sunt ușor accesibile, în special pentru creatorii de conținut mai mici sau de nișă. Rapoartele susțin că zeci de mii de canale vor fi afectate de aceste modificări.

Deci, dacă sunteți un vlogger în devenire sau doriți să creșteți acoperirea canalului dvs. și vă întrebați cum să obțineți aceste numere de câștig de bani, șase youtuberi indieni de top vorbesc despre experiențele lor cu generarea de bani și despre ce este nevoie pentru a rula un canal de succes pe înapoi la generarea de bani.

Shruti Arjun Anand (Frumusețe) 8,92 mil. de abonați

Conţinut

Începeți un nou canal numai dacă credeți în el și aveți un plan pentru a conceptualiza cel puțin următoarele 10 până la 20 de videoclipuri. Este întotdeauna ușor să creezi ceva minunat o dată, dar să creezi ceva nou în fiecare săptămână este foarte important. Concentrați-vă pe construirea de conținut nou, diferit, care vă diferențiază de restul.

Investițiile contează

Nu sunt prea multe investiții inițiale implicate – în cazul meu, tot ce aveam nevoie era o grămadă de instrumente de machiaj și coafură și o cameră care era deja…

Sursa: Newsmag