1616618365 creare magazin online auto

Stiri – Creare Magazin Online Auto Ieftin

Creare magazin online auto ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic.

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate magazinele noastre online auto, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi magazinul dvs. online auto. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu magazinul online auto gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe magazinul dvs. online auto, ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a magazinului online auto

Așa este, plătești pentru asta, magazinul online auto este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – vom configura gratuit.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la magazinul dvs. online auto? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare magazin online auto ieftin

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

  • crearea magazinului dvs online auto
  • numele de domeniu auto .ro sau .com
  • pachetul de gazduire web ecommerce auto
  • adrese de e-mail
  • certificatul SSL
  • configurare modul de livrare
  • configurare modul de plata online
  • configurare modul de facturare online
  • indexare in Google

Pret total: 2500 lei

Se ofera factura si contract, lucram doar cu firme auto si cu persoane fizice autorizate.

comanda acum

Sursa: Newsmag