1616629357 creare site ieftin

Stiri – Creare Site Ieftin

Creare Site Ieftin – detalii si oferta

Creare site ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic.

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate site-urile noastre web, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi site-ul dvs. web. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu site-ul web gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare *.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a site-ului web

Așa este, plătești pentru asta, site-ul este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – o vom configura gratuit *.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la site-ul dvs. web? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare site ieftin

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

  • crearea site-ului web
  • numele de domeniu .ro sau .com
  • pachetul de gazduire web
  • adrese de e-mail
  • certificatul SSL
  • indexare in Google

Pret total: 1500 lei

Anual se va solicita o taxa pentru prelungirea numelui de domeniu si spatiul de gazduire web.

Taxa in acest moment este de 500 lei dupa ce se implineste un an de zile, fiind taxa de reinoire valabilitate domeniu si gazduire.

Se ofera factura si contract, lucram doar cu firme si cu persoane fizice autorizate.

comanda acum

Sursa: Newsmag