recenzii google

Stiri – Cum să eliminați recenziile Google pentru afacerea dvs. (în mod inteligent)

Google permite oricui să lase o recenzie pentru orice companie, indiferent dacă este sau nu invitată. Acest lucru este minunat pentru a-ți spori reputația online și a crește gradul de cunoaștere a mărcii, dar ce se întâmplă dacă primești o recenzie care nu îți place? Puteți obține eliminarea? Astăzi vom afla cum să ștergem și chiar dacă este posibil să dezactivăm recenziile Google! Sunteți gata să preluați controlul asupra reputației dvs. online? Să mergem.

Recenziile Google pot arăta la fel, dar nu toate au aceeași origine. Pentru a răspunde la întrebarea „cum pot elimina o recenzie de pe Google”, va trebui mai întâi să aflați unde se află recenzia pe web.


Puteți elimina recenziile Google?

Nu vom insinua nimic, dar ștergerea recenziilor Google poate fi destul de dificilă, dar asta nu înseamnă că este imposibil.

Deoarece recenziile sunt menite să reprezinte vocea oamenilor, este esențial să nu fie ușor de manipulat. Din acest motiv, Google nu oferă pur și simplu o opțiune de „ștergere” pentru recenziile lăsate – ceea ce ar putea lăsa feedback-ul incredibil de inexact.

Ceea ce Google oferă în schimb este marcarea. Semnalând o recenzie pe care credeți că este contrară regulilor de recenzie Google, aceasta va fi adusă la cunoștința lor și va lua în considerare moderarea acesteia.

Trebuie să ștergeți recenziile Google?

Înainte de a începe să pătrundem în acest aspect, să analizăm mai întâi dacă este o nevoie reală de a șterge recenziile dvs. Google.

Recenziile clienților devin din ce în ce mai importante pentru consumatorii online, iar recenziile Google nu fac excepție.

De fapt, 64% dintre consumatori spun că este probabil să verifice recenziile Google înainte de a vizita o afacere, astfel încât menținerea unei reputații solide aici este esențială.

Acestea fiind spuse, a avea drept – sau, în acest caz, 5 stele – în recenziile dvs. nu este atât de important pe cât…

Sursa: Newsmag