in interviu dat meghan markle explica de ce crede ca toata lumea are un drept de baza la viata privata

Stiri – În interviu dat, Meghan Markle explică de ce crede că toată lumea are un „drept de bază la viață privată”

Când vine vorba de intimitate, Meghan Markle spune că este deschisă să împărtășească părți din viața ei, dar nu vede cum se poate aștepta cineva să dezvăluie totul.

Luni seara, O, The Oprah Magazine , a publicat un clip neaerizat din interviul bombă al lui Markle cu Oprah Winfrey, în care Markle este întrebată dacă ar fi trebuit să se aștepte să-și piardă intimitatea atunci când a început să se întâlnească cu prințul Harry, un membru de mare dintre cele mai faimoase familii din lume.

„Cred că toată lumea are un drept de bază privind confidențialitatea”, a răspuns Markle, adăugând, „nu vorbim despre nimic la care nimeni altcineva nu s-ar aștepta”. Ea a comparat situația cu a avea un coleg de serviciu nebun care vede o „fotografie a copilului tău pe biroul tău … și îmi spune:„ Doamne, copilul tău e atât de drăguț. E fantastic! Pot sa vad toate pozele copilului tău? ‘ Îi mai arăți ? „Nu. Aceasta este imaginea pe care o împărtășesc confortabil cu tine” .

De acolo, Markle a continuat, colegul de muncă se dublează și spune că pentru că „mi-ai arătat deja acela … trebuie să-mi arăți totul. Știi ce, voi angaja pe cineva care să stea în fața casei tale sa vă ascundeți în tufișuri și faceți fotografii în curtea din spate, pentru că v-ați pierdut dreptul la viață privată … pentru că mi-ați împărtășit o imagine. ”

Markle a spus că există o „narațiune falsă” pe care ea și Harry i-au cerut o intimitate totală și vor ca oamenii să știe că sunt fericiți să împărtășească „părțile vieții lor” pe care le „fac confortabil” să le facă publice. „Nu există nimeni care să fie pe Instagram sau pe rețelele de socializare care să spună:„ Pentru că am împărtășit această singură imagine, asta îți dă dreptul să-ți rulezi întreaga cameră. Mergi mai departe și uită-te prin ea „, a adăugat Markle. „Nimeni nu și-ar dori asta. Deci este vorba despre limite și despre respect.”

Sursa: Newsmag