lara trump donald interview 01 11

Stiri – Lara Trump critică Big Tech pentru presupusa cenzură: „Vor să-l șteargă pe Donald Trump”

Fostul președinte Donald Trump, care a venit la Washington ca un outsider și a plecat în același mod, rămâne cu siguranță persona non grata  pentru instituția politică și media. De asemenea, se pare că, pe baza acțiunilor lor, nu sunt mulțumiți că nu mai reprezintă o amenințare la adresa puterii lor.

În această săptămână, Facebook a spălat primul interviu video al fostului președinte de când a părăsit funcția, deoarece include sunetul vocii sale, a  raportat New York Post . Potrivit Fox News, această mișcare i -a determinat pe intervievator și nora sa, Lara, să remarce că Big Tech încearcă să-l „șteargă pe Donald Trump” din memorie.

Trump avertizează despre cenușa îngrozitoare

Răspunzând la cenzură, fostul președinte însuși a avertizat joi că stânga devine atât de represivă , încât America se transformă într-o dictatură „comunistă”.

„Ceea ce se întâmplă în această țară, nimeni nu a crezut vreodată că se va întâmpla”, a declarat Donald Trump pentru canalul de cablu Real America’s Voice, potrivit Daily Mail . „Este o cenzură totală”, a adăugat el.

Trump a mai spus că stânga, spre deosebire de dreapta, „rămâne împreună” și că conservatorii trebuie să se întărească. „Nu-l au pe Mitt Romney, nici pe micul Ben Sasse sau nicio porcărie. Rămân împreună ”, a spus el, după cum a raportat Daily Mail .

Nu s-a terminat inca

Fostul președinte încă nu părăsise funcția când a devenit ținta unei epurări fără precedent a Big Tech, dar decizia șocant de autoritară de a reduce la tăcere un președinte în ședință s-a dovedit a fi doar începutul.

Cenzura a devenit doar mai agresivă, mai arbitrară și mai transparentă. De această dată, Facebook a renunțat la un interviu video între fostul președinte și nora sa, spunând că „conținutul postat în vocea lui Donald Trump va fi eliminat”, potrivit  New York Post .

„În conformitate cu blocajul…

Sursa: Newsmag