Lil Nas X 1

Stiri – Noile SNEAKERS SATAN de la Lil Nas X și Nike; 666 perechi; Sânge uman adevărat !!

Rapperul Lil Nas X – care are o bază imensă de fani în rândul copiilor – aproape că a spart internetul ieri, când noul său videoclip a arătat-o ​​pe rapper dând un dans homosexual unei figuri satanice.

Acum, MTO News a aflat că Lil Nas X pare să dubleze noua sa imagine „satanică”.

Potrivit popularului site de adidași SAINT, Lil Nas X face echipă cu MSCHF și Nike pentru a lansa noii sai „pantofi Satan”. Compania va crea doar 666 de perechi de adidași în ediție limitată, care are un farmec de pentagramă satanică. Și, conform lui Saint, fiecare adidaș va conține „o picătură de sânge uman” în interiorul ei.

În interiorul cutiei de pantofi – afișată pe site-ul web SAINT – se află expresia „Mai bine să domnești în iad decât să slujești în cer”.

Pantofii poartă și un verset biblic, Luca 10:18. Iată ce înseamnă versetul:

Și El le-a zis: „L-am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer.

Lil Nas X 2

Lil Nas X ar fi purtat noii pantofi în noul său videoclip Montero.

Nu este clar dacă Lil Nas X trolește sau dacă este cu adevărat un satanist. Dar rapperul prietenos cu copiii are o mulțime de oameni – în special părinți creștini – preocupați de noua sa poziție.

Iată dovada:

Lil Nas X este cunoscut ca unul dintre cei mai prietenoși rapperi din lume. A apărut în emisiuni Disney și chiar a jucat la Kids Choice Awards.

În decembrie anul trecut, Lil Nas X a susținut primul concert Roblox, unde 33 de milioane de copii (vârsta medie sub 10 ani) au participat la evenimentul acum aparent al rapperului satanic.

Sursa: Newsmag