Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW
Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW

Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW

Termosemineul pe peleti cu design contemporan, gandit sa incalzeasca case cu suprafata de 50-100 m2. Are in dotare un ventilator pentru a sufla aer cald in spatiu unde este montat, plus serpentina pentru a fii conectat si la calorifere. Aceasta combinatie este optima pentru a incalzi economic casele mici cu 3-4 camere. Este dotat cu ecran TouchScreen care ajuta la o experienta mult mai placuta.

Are in dotare senzor de termostat din care se poate seta temperatura pe care trebuie mentinuta in casa sau exista posibilitate de a fii montat un termostat extern.

Cel mai important lucru este ca are senzor huba pentru control al arderii care ajuta la un consum optim!

 

Dimensiunile sunt: inaltime- 777x405x970mm

Evacuarea este fortata cu cos de diametru – 80mm

Greutate de 124kg

Buncar de capacitate – 24kg

consum intre: 0.7- 1.49 kg/ora

Randamend: 91 %

Temperatura gaze arse: 136.5C

Pompa si vas de expansiune incorporate!

 

 

Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW

Cautari: Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW pret, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW livrare, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW magazin, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW distribuitor, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW producator, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW harta, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW imagini, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW video, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW pareri, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW review, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW Romania, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW preturi, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW oferte, Termosemineu peleti Verso VPBS H12kW pret redus

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: