Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi - internet
Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi - internet

Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet

Termostatul de cameră Thermob.RF1D.WiFi este un sistem de control al temperaturii care constă din două module: un transmițător de cameră ThermoB.R1D și un receptor la distanță ThermoB.B1R1.WiFi.

Se pot adauga pana in 4 zone ( termostate)!

Poate fi folosit ca termostat rezidențial standard pentru a controla încălzirea/răcirea prin sisteme de gaz, electrice, peleți etc. fără a fi necesară o conexiune prin cablu între dispozitivul controlat și camera controlată. Conexiunea dintre cele două module este wireless și are loc printr-un semnal radio (RF). Termostatul oferă un mijloc de a seta cu ușurință temperatura dorită a camerei, un program de temperatură și de a monitoriza starea ieșirii de control a dispozitivului.

Dispozitivul oferă posibilitatea de a regla temperatura camerei atât în ​​mod autonom, cât și de la distanță (prin Internet) prin intermediul unui dispozitiv mobil conectat la Internet sau un computer.

În funcție de temperaturile și modurile de funcționare setate, ieșirea de control a dispozitivului controlat este, de asemenea, controlată.

Modulul de cameră ThermoB.R1D are un senzor încorporat pentru măsurarea temperaturii în cameră, un afișaj LCD, patru butoane de control și un transmițător radio. Alimentat de 2 x baterii AAA. Este găzduit într-o cutie de plastic cu un design elegant. Poate fi atașat de perete sau plasat într-un loc convenabil din cameră.

Receptorul de la distanță ThermoB.B1R1.WiFi este format dintr-un receptor radio, un modul de conexiune WiFi, o ieșire releu, trei indicatoare luminoase și un buton. Ieșirea releului este utilizată pentru a controla unitatea de încălzire sau răcire. Cei trei indicatori arată starea ieșirii, modul selectat și starea conexiunii la Internet. Ieșirea releului este conectată la unitatea controlată. Alimentarea este asigurată de rețeaua de 230V/AC. Receptorul este găzduit într-o cutie de plastic care are urechi exterioare pentru montarea pe un perete sau în locație adecvată lângă instalație. În plus, există un buton ascuns pentru a gestiona conectivitatea WiFi.

 

Receptor:
 – Alimentare electrică SELV230V / AC / 50Hz
– Consumul<2VA
–  Ieșire, releu fără tensiune16А / 230V AC
–  Dimensiuni72х50х127мм
Modul de camera:
–  Alimentare2 х ААА baterii
–  Dimensiuni90х90х23мм
–  Temperatura măsurată-10° .. +45° prin 0.5°C
–  Setați intervalul de temperatură+15°C .. +45°C prin 0.5°C
General
Frecventa de operare866 MHz
Interval de legătură radio RF80-100м în aer liber
WiFi retea, WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK2.4 GHz/802.11b/g/n
Conține TX FCC ID:2ADUIESP-1217
Grad de protecțieIP20
Conditii de lucru-5T45, RH80%
Transport si depozitare-20T60, RH90%
Ora curentăVerificare online

Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi - internet

Cautari: Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet pret, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet livrare, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet magazin, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet distribuitor, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet producator, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet harta, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet imagini, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet video, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet pareri, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet review, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet Romania, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet preturi, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet oferte, Termostat de ambient doua sau mai multe zone cu WiFi – internet pret redus

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: