Tuia (Thuja) Occ. Smaragd
Tuia (Thuja) Occ. Smaragd

Tuia (Thuja) Occ. Smaragd

Thuja Occidentalis Smaragd

Tuia smaragd are culoarea verde deschis (brotacel), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii. Creste 30 cm pe an.

Sfaturi utile Thuja Occidentalis Smaragd
Planta isi pastreaza forma o data cu crestrea, nu necesita tundere. Pentru infiintarea unui gard viu se planteaza la 50 cm-80 cm una de alta. Pentru ca planta sa creasca si sa fie sanatoasa este necesar sa se administreze ingrasaminte de doua ori pe an, sa fie udata din abundenta si sa se administreza 1-2 tratamente pe an cu foliar, insecticid, fungicide. Pentru un aliniament distanta de plantare este de unu-doi metri.

Tuia (Thuja) Occ. Smaragd

Cautari: Tuia (Thuja) Occ. Smaragd pret, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd livrare, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd magazin, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd distribuitor, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd producator, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd harta, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd imagini, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd video, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd pareri, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd review, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd Romania, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd preturi, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd oferte, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd pret redus, Tuia (Thuja) Occ. Smaragd pepiniera

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: